Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Marabou Black saltlakrits och Drömcrisp

Vi ber om ursäkt för den tragiskt dåliga uppdateringen, men livet är i vägen just nu så vi gör så gott vi kan.

Det gör inte Marabous hemsida, som fortfarande är inne på Marabou vit. Hursomhaver. Konsensus är att Marabou lakrits är tillbaka (?). Jag äter ju inte lakrits, inte heller kollegan, men jag kan tänka mig att lakritsfan runtom gläds åt denna nyhet. Däremot kan jag tänka mig Crisp, gillar alltid choklad med småbitar av någonting.

Vad tycker ni som smakat?

« »

2 kommentarer till “Marabou Black saltlakrits och Drömcrisp

 1. Saltlakritsen har jag velat testa länge, men det känns mentalt tungt att köpa en 200-grammare. Speciellt om den är god :)Drömcrispen har jag sett i butik ett tag men inte heller testat. Märkligt att hemsidan inte uppdateras så fort en produkt lanseras?

  Lindt har ju förresten också en del nyheter:
  https://www.facebook.com/LindtSverige

 2. Marabou Black är den godaste choklad jag ätit!!
  Blev överlycklig när jag såg att den skulle komma
  tillbaka! 😀

  Önskar jag hade en sådan just nu!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *