Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ikea + Almondy = Bajs?

Som chokladbloggare så måste vi ju bara kommentera det här. [Länk 1, Länk 2] Det handlar alltså om att Almondy har tillverkat tårtor som sålts på Ikea i Shanghai som visat sig innehålla bajs. Nu är Ikea i blåsväder men om Almondy skrivs det inte så mycket. De aktuella tårtorna säljs visserligen inte i Sverige men jag tycker ändå att det är skumt att Ikea beskylls för felet. Hur ska de kunna garantera att de produkter de köper in inte innehåller något konstigT? Testa varenda en? Nej, det ansvaret måste ligga på leverantören, dvs Almondy. Nu säger Almondy i och för sig att de själva inte har kunnat hitta något och uppgifterna om vad det egentligen är som hittats  går isär lite. Jäkligt äckligt om det skulle vara sant dock.

« »

1 kommentar till “Ikea + Almondy = Bajs?

  1. Vill bara upplysa om att dessa bakterier finns i jord och annan smuts så risken att det kommer från just avföring är väl ändå ganska liten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *