Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Recension Magnum Five Kisses No 2 Loving kiss

Dags för recension av den första av årets nya magnum! Eller nr 2 egentligen, jag testar dem i fel ordning :p Denna, Loving Kiss, består av vaniljglass med Torsås, sötade torkade tranbärsbitar, marängbitar överdragna med vit choklad samt överdrag av mjölkchoklad.

Låter smarrigt va? Och det är det! Det här är glassen som har lite av allt: krämigt, bruncha, segt, och sött och syrligt. Jag gillar den skarpt.

Bären bidrar till att inte glassen upplevs som en sockerchock, vilket jag uppskattar. Tyvärr återfinns bären något ihopklumpat, hade föredragit en lite mer jämn fördelning.

Marängbitarna blir jag inte riktigt klok på, de tillför inget smakmässigt, men jag ömsom hatar dem (för att de är jobbiga att få i sig om man inte vill bita i glassen (ilar i tänderna)) och ömsom älskar dem (det krispiga bryter av konsistensen fint. Vem älskar inte Crispin liksom…).

Det trista är att glassen som vanligt med specialglassarna är lite mindre och lite dyrare :p Men trots detta kan jag definitivt tänka mig att köpa den i sommar! De allra flesta pluspoängen kommer från synligheten ochvden fräschör den för med sig.

« »

1 kommentar till “Recension Magnum Five Kisses No 2 Loving kiss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *