Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Hello Cookies & Cream

Förste man till rakning i provningen av Lindts nya hello-serie blir Cookies & Cream som är precis vad det låter som, (mjölk)choklad med mjölk- och kakfyllning. Konceptuellt är det väl ingen nyhet utan snarare en kopia av Marabou Sensation Cookies & Cream, fast utan chokladsåsen. Smakmässigt också väldigt snarlikt, fast bättre konsistens eftersom man slipper såsen som smetar väldigt mycket överallt.

Kombinationen mjölkchoklad, mjölkfyllning och kakor är naturligtvis väldigt söt och godis snarare än choklad. De inbitna chokladälskarna tror jag kommer att bli besvikna eftersom Lindt med denna har tagit ett steg i ful-chokladens riktning, men å andra sidan har Lindt här möljigheten att nå ut till en mycket större publik, nämligen godisälskarna. Själv är jag inte bara chokladälskare utan även sockerjunkie så den här slank såklart ned.

« »

3 kommentarer till “Lindt Hello Cookies & Cream

  1. Det finns ju mindre bitar i denna serie, ca 40 g, smakade tre olika och tycker de var riktigt goda (en var med kola, en med jordgubbar och så cookies). Älskar choklad. Vad kul med en chokladblogg! Hittade dig genom bloggkommentatorerna. Tack för det!

  2. Hej,

    Var köpte du den? Pojkvännen kom med två sånna från Schweiz men kan inte hitta dem i Sverige än 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *