Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Dog en smula

Jag äter inte bara väldigt mycket choklad utan jag läser också väldigt mycket bloggar. Så när jag såg att Bloggkommentatorerna hade tipsat om vår lilla blogg så satte jag typ chokladen i halsen. (Nej, där ljög jag, för jag hade redan ätit upp den. Men hur som helst.) Det här är typ lika stort som den där gången när vi blev citerade i Metro. Då dog jag också en smula. Nu känner man ju en viss press att hålla nivån på bloggen uppe genom att äta mer choklad. Känns som en helt ok press om ni frågar mig 🙂

« »

1 kommentar till “Dog en smula

  1. Jag såg det, så roligt!! 🙂 (jag läser också väldigt mycket bloggar, haha) Du måste testa alla dom där ”Hello”-chokladerna, nyfiken på dom! (jag har inte provat nån än)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *