Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Christinas guilty pleasures

I chokladkretsar är ju det här med fin choklad och ful choklad en ganska het potatis. Det är många som anser att endast mörk choklad kan vara fin choklad. 2009 hade Fazer en kampanj där de ville visa på att mjölkchoklad också kan vara fin choklad, och det är ju något som vi som ni vet gärna ställer oss bakom 🙂 Dock har vi haft lite mindre bra erfarenheter med billig skräpchoklad 😛

Så låt oss lägga debatten om huruvida kakaohalten avgör chokladens ”riktighet” åt sidan och enas om att det inte är helt politiskt korrekt som chokladbloggare att erkänna att man gillar ”fulchoklad”. Jag tänkte nämligen avslöja mina sk ”guilty pleasures” – ful choklad som jag ändå köper gång på gång på gång. Choklad som kanske inte ens borde räknas som choklad.

1. Marabou Schweizernöt

Om jag är godissugen eller deppig eller vill ha nåt gott till kvällen. Alltid Marabou Schweizernöt. Gillar den för att den är mindre söt än renodlad mjölkchoklad.

2. Kexchoklad

Alltid till mellanmål om jag är godissugen men vill låtsas som att jag köper ett mellanmål. Som jag brukar säga, Kexchoklad built this body. Funkade det för Anja så funkar det för mig!

3. Ferrero Rocher

Jag ÄLSKAR Ferrero Rocher. Speciellt denna collection box som även innehåller de vita och de mörka. Det började med att jag fick den en gång i present när föräldrarna varit på resa och sen har det väl hänt nååååååågon eeeeenstaka gång att jag köpt boxen till mig själv när jag hittat den i butik (på extrapris). Någon gång bara.

Det var mina guilty pleasures. Vad har ni för guilty pleasures?

« »

3 kommentarer till “Christinas guilty pleasures

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *