Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Choklad från munkarna i Koningshoeven

La Trappe är en jättekänd trappistöl som bryggs av munkarna i klostret i Koningshoeven utanför Tillburg i Nederländerna. (Trappistöl är en öl som bryggs av munkar på kloster där hälften av pengarna går till välgörenhet.)

På Koeningshaven har munkarna sedan 2006 även gjort egen choklad. All choklad görs av två av munkarna och säljs i butiken i klostret. En sådan fick jag som present 🙂

Det praliner pudrade i choklad som är fyllda med en chokladkräm. Den har en viss ton av likör men jag vet inte om det faktiskt är likör i. Den är i alla fall så diskret att till och med jag gillar den 🙂

« »

1 kommentar till “Choklad från munkarna i Koningshoeven

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *