Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Vad säger din choklad om dig?

Till World Chocolate Day för någon månad sedan publicerades denna artikel där man kan se vad ens chokladval säger om en: http://www.news.com.au/lifestyle/food/world-chocolate-day-what-your-chocolate-says-about-you/story-fneuz8wn-1226980249042

Vad säger ni, stämmer det? Lite konstigt att de inte har med vanlig mörk choklad (bara nån special-antioxidant-choklad).
CompTIA sy0-301 exam dumps

Mina favoriter är alla former av nötter och kanske framförallt rostad mandel, vilket indikerar att jag är vis 😛
vcp-510 exam dumps

« »

2 kommentarer till “Vad säger din choklad om dig?

  1. Det är för att artikeln sponsrades av Cadbury (vanligaste märket här, motsvarar Marabou), så de har bara valt deras olika sorter… För övrigt är Old Gold helt vanlig mörk choklad, men all mörk choklad räknas som konstig och bara för hälsofreak här.

  2. Jag förstod det som att den mörka chokladen var vanlig mörk choklad, och att påpekandet om antioxidanter handlade om att mörk choklad generellt innehåller mycket antioxidanter. 🙂 Jag tycker i alla fall bäst om choklad med nougatfyllningat i, men det fanns ju ej med. Närmast blir då nog choklad med hasselnötter.

    Jag tror dock ej att chokladvalet säger jättemycket om vem man är som person. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *