Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Praliner från Betsy Sandberg via Waxholms choklad, del 2

För ett tag sedan handlade jag ju en massa praliner hos Waxholms Choklad och här kommer del 2 i recensionen! alla praliner förutom en är tillverkade av Betsy Sandberg. Insåg att jag missade att notera en pralin, eller så köpte jag bara 9 st? Sjukt förvirrad.

Mint
Smakar precis som After Eight! Rätt god men lite ”sliskig” så där som After Eight kan vara.

Cappucinokopp (Denna är faktiskt inte från Betsy Sandberg utan från ett annat ställe som jag inte minns vad det heter…)
Rätt smörig och väldigt svag kaffesmak. Jag hade föredragit en lite bittrare pralin, med mörkare choklad.

Chokladkola
Inte så smakrik och faktiskt lite slajmig, men jag gillar ju inte kola i vanliga fall, så det kanske var dömt att misslyckas…

Chili
Var lite nervös inför denna. Jag gillar ju inte chilichoklad… alls.  Men denna var…  helt okej? Faktiskt riktigt god? Kanske på grund av att det inte bränner i munnen utan att chilin är ytterst nyanserad. Riktigt trevligt. Jag tycker mig även ana en hint av kanel, men det kan vara jag som inbillar mig. Hur som helst, enda chilichokladen jag tyckt om, så helt klart köpvärd.

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *