Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Delicato på Chokladfestivalen 2014

Jag blev riktigt förvånad när jag såg att Delicato hade en egen monter på Stockholms Bak- och Chokladfestival, men det kanske de har haft sedan Chokladfestivalen slogs ihop med bakning och blev Bak- och Chokladfestival?

På festivalen kunde man i alla fall köpa stora lådor med Delicatos fantastiska chokladbollar och andra kondisbitar i varierande storlek, för samma priser som på Delicato Outleten i Barkarby som jag besökte i somras.

Det roligaste var dock Delicato-propsen: brickor och t-shirts med Delicatomotiv och en träningsväska som såg ut som en dammsugare, haha! Jag köpte inget men något som jag verkligen skulle ha velat ha var en affisch med något av deras fantastiska reklammotiv! Finns det att få tag på någonstans måhända? Jag var väldigt nära att sno en från tunnelbanan när de satt där men vågade tyvärr inte.
En annan sak jag inte sett förut var deras ”Proteinbars”. Jag tyckte först att det var rena skämtet eftersom de bara innehöll 20% men 30% socker, men nu jämförde jag med mer klassiska Gainomax som har 33% protein och 28% socker (källa), så jämförelsevis kanske det inte var så illa ändå. (Även om jag ändå känner mig tveksam till att dessa marknadsförs som nyttiga.)

« »

1 kommentar till “Delicato på Chokladfestivalen 2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *