Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Årets glögg, med tilltugg

Årets Blossa årgångsglögg är lavendel! Ska bli spännande. På årets Bak- och Chokladfestival träffade vi även på Ölandschoklad som tillverkar det utvalda tilltugget till denna årgångsglögg, nämligen chokladbräck med lavendel.

Jag smakade en bit, men alltså… det var inte alls gott. Jag är ledsen. Lavendel hör inte hemma i choklad, det hör hemma i en doftpåse. Doften hör hemma i min näsa, smaken hör inte hemma i min mun. Det får mig att tänka på att äta tvål. End of totalsågning.

Ps. Kommer ni ihåg alla årgångsglöggar?
2003 Pomerans
2004 Vinteräpple
2005 Hjortron & Armagnac
2006 Lingon & Enbär
2007 Havtorn & Kanel
2008 Blåbär
2009 Clementin
2010 Saffran
2011 Arabica
2012 Yuzu & Ingefära
2013 Dalecarlia

Vilken var er favorit?

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *