Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor-recensioner Del 2: Hasselnöt

Projektet att recensera de ”nya” (?) Lindt Lindor-smakerna som jag köpte hem i mars tycks vara ett evighetslångt projekt. Det är helt enkelt så att jag inte alls är sugen på att äta dem, för att de inte alls verkar vara goda. Men ibland får man ta sig samman och offra sig för er läsare. 🙂 Här fortsätter därför recensionsserien med recension nr 2: Hasselnöt. Här finner ni tidigare delar: Introduktion och Del 1 (straciatella).

photo 3

Denna gång är det alltså Lindt Lindor Hasselnöt som står inför domen. Jag ska gå rakt på sak. Det här smakar som en vanlig jäkla Lindor fast lite sliskigare och äckligare. Jag känner ingen hasselnötssmak och är tvungen att gå tillbaka till bilden för att fatta vilken det var jag ens åt, haha. Synd tycker jag! Men när det gäller Lindor verkar det som att man ska hålla sig till de traditionella.

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *