Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor-recensioner del 3: Caramel

Dags för den tredje delen i Lindt Lindor-recensions-serien. De tidigare inläggen hittar ni här: introduktion, del 1 (straciatella) och del 2 (hasselnöt).

Näst ut är alltså Caramel. En smak jag inte hade jättehöga förväntningar på, eftersom jag inte är så mycket för sånt där karamelligt och koligt. Och smaken var väl ungefär som jag väntat mig. Som Lindor Mjölk, fast med caramel-smak, vilket gör den ytterligare lite sötare. För mig som inte gillar caramel-smak var smaken fullt tillräcklig, men jag kan därför föreställa mig att den caramel-frälste inte alls är nöjd med detta, tyvärr. Så denna lilla chokladkula gör nog ingen nöjd, är jag rädd.

På fredag fortsätter vi med del 4!

caramel01

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *