Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ghirardelli-recensioner, del 1: Raspberry Radiance

När jag var i San Francisco i somras köpte jag på mig inte mindre än fem stycken chokladkakor från deras legendariska chokladtillverkare Ghirardelli’s (här kan ni läsa mer om mitt besök på Ghirardelli Square). Nu tänkte jag ge mig på att recensera de sedan länge uppätna chokladkakorna! (Tur att jag i alla fall tog anteckningar när jag åt dem, haha!)

Först ut är smaken ”Raspberry Radiance”, eller helt enkelt och utan krusiduller hallon.

ghirardelli-raspberry-1

”Intense Dark” kallar Ghirardelli denna choklad, men den är inte alls bitter. Den är chokladig och samtidigt riktigt fräsch med hallonen. Det är även lite crisp i chokladen vilket uppskattas!

Tycker nog att den på många sätt liknar Marabou Premium Raspberry, även om själva chokladen är godare (mindre sliskig) i denna än Marabous.

Ja denna var verkligen en favorit, en riktig fullträff! Att den är så fräsch gör dessutom att man knappt tänker på det som en efterrätt, vilket ju känns riktigt farligt…

ghirardelli-raspberry-2

« »

2 kommentarer till “Ghirardelli-recensioner, del 1: Raspberry Radiance

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *