Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Fikatips: Karen Wolf Bite Size Brownie Cake

Här kommer ett fikatips! Konstigt att vi inte skrivit om denna tidigare, men det var ett tag sedan jag åt den! Jag och Elena köpte den ibland när vi var små och moffade i oss, haha. Idag var det dags att återuppliva denna!

Det är alltså ”brownies” i muns-bits-storlek, så att du (nåja, nästan) kan ta en i en tugga. Jag säger också brownies inom citattecken eftersom det inte alls är brownies, utan en mjuk chokladkaka med chokladbitar som är doppad i choklad. Men vad spelar det för roll! Dessa är supergoda och ligger nog på topp 3 på i alla fall min fikalista! Kombinationen av mjuk kaka som blir lite mojsig i munnen och krispen och sen chokladdoppningen, mmmm! Det säger bara slurp!

Enda nackdelen är väl att någon stackars förvirrad fikaköpare kan få för sig att det räcker med en bit per person och inte inhandla tillräckligt stor mängd av dessa munsbitar.

Ps. Enligt hemsidan finns även chokladmazariner, pistage, citron och en med lakrits.

« »

3 kommentarer till “Fikatips: Karen Wolf Bite Size Brownie Cake

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *