Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Recension: Liv Sandbergs Cake Pops

Som ni vet var jag så lycklig när man på Chokladfestivalen sålde bakverk och liknande att jag råkade köpa upp halva sortimentet. Här kommer en recension på en del av detta.

Liv Sandberg är en tårtkonstnär som gör allt från tårtor till bakelser och riktiga konstvärk om ni frågar mig. Har inte hört talas om henne förut, men förstått att hon är rätt känd i tårtkretsar om man får säga det så. Hon ska även ha öppnat ett eget bageri i Hökarängen, funderar på allvar på att ta mig dit. Jag träffade henne för första gången på Chokladfestivalen och var helt lyrisk över att kunna köpa cupcakes, cookies och cake pops.

Nåväl.

Cake Pops. Mycket fina såklart. Dock är jag inte så förtjust i sådana krispiga kulor man har som dekoration, tycker det känns som man tuggar på socker. Men insidan var supergod. Smakade tryffel, lent och chokladigt. Lagom sött. Rekommenderar starkt, men skulle som sagt föredragit en annan sorts ”utsida”.

Liv Sandberg Cake Pops

« »

2 kommentarer till “Recension: Liv Sandbergs Cake Pops

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *