Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Recension: Liv Sandbergs brownie cookies

Nu fortsätter recensionen av Liv Sandbergs bakverk. Här hittar du tidigare inlägg: del 1 (cake pops), del 2 (cupcakes).

Här kommer den sista recensionen av allt jag köpte hos denna tjej på Chokladfestivalen. Intressant kaka, det är så att säga två stora cookies med en kräm mellan. Jag tror, är inte säker, på att det är samma kräm som det var i cupcakesen. Den rosa alltså. Som fortfarande är lite för syrlig. Men jag gillar tanken med en liten hamburgarkaka. Dessutom vet jag inte riktigt vad jag ska göra med nötterna, då de inte riktigt tillför något i detta fall.

Den chokladiga kakan däremot. My lord. Chokladkrämen. Kakaobönornaa. Knapriga cookies. Perfekt balans av kaffe och choklad, inte för sött och inte för starkt. Strålande. Hann dock inte ta bild på denna då jag åt upp den för snabbt.

Liv Sandberg brownie cookies

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *