Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor-recensioner del 7: Orange & Dark Chocolate

Idag fortsätter Lindt Lindor-recensionerna! Här hittar du de tidigare inläggen: introduktion, del 1 (straciatella), del 2 (hasselnöt), del 3 (caramel), del 4 (strawberries & cream), del 5 (vit), bonusinlägg (lista med alla smaker som finns), del 6 (marc de champagne).

Idag är det dags för denna skönhet: Lindt Lindor Orange & Dark Chocolate! Apelsin & mörk choklad brukar ju vara ett säkert kort.

Och jag säger bara en sak: MUMS! För dig som gillar apelsinchoklad så träffar den här mitt i prick. Ååh. Det karaktäristiska knäckande skalet och krämiga fyllningen av en Lindor-kula i kombination med fräscha apelsinen. Mitt i prick!

Lindt Lindor Orange & Dark Chocolate

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *