Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor-recensioner, del 8: Kokos

Här fortsätter Lindt Lindor-recensionerna! Här hittar du de tidigare inläggen: introduktion, del 1 (straciatella), del 2 (hasselnöt), del 3 (caramel), del 4 (strawberries & cream), del 5 (vit), bonusinlägg (lista med alla smaker som finns), del 6 (marc de champagne), del 7 (orange & dark chocolate).

Idag är det dags att titta närmare på denna godbit: Lindt Lindor Kokos! Ni som hängt med ett tag vet ju att jag ÄLSKAR choklad och kokos, så denna har jag sett fram emot!

Denna Lindorkula är gjord av mjölkchoklad med krämig fyllning med smak av kokos. Den är rätt god! Men kanske att jag föredrar lite mörkare choklad när den ska smaksättas med kokos, just för att kokos är såpass sött. Den blir liksom lite sliskig, och har en bismak av, enligt mig, ananas? (Det är dock nog bara min upplevelse – så fort något är lite sliskigt så tycker jag det smakar ananas, men det säger nog mer om min åsikt om ananas än något annat.)

Sammanfattningsvis så skulle jag säga att det är värt att köpa ett par av denna när man går bananas på Lindor-lösvikten, men det är inte en smak jag skulle sätta i mig kula efter kula av.

lindt lindor kokos

« »

1 kommentar till “Lindt Lindor-recensioner, del 8: Kokos

  1. Den där provade jag i Berlin och blev jättebesviken.
    Vill minnas att jag beskrev den som en pralin fylld med solcreme 🙂
    Av LIndtkulorna gillar jag den mörka med mint eller den med jordnötscreme bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *