Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor-recensioner, del 10: Kaffe

Nu är vi framme vi den näst sista Lindt Lindor-recensionen (for now) – puh! Här hittar du de tidigare inläggen: introduktion, del 1 (straciatella), del 2 (hasselnöt), del 3 (caramel), del 4 (strawberries & cream), del 5 (vit), bonusinlägg (lista med alla smaker som finns), del 6 (marc de champagne), del 7 (orange & dark chocolate), del 8 (kokos), del 9 (mandel).

Idag ska vi titta närmare på Lindt Lindor Kaffe. Det har ju varit lite sviktande omdömen om de tidigare smakerna, men choklad och kaffe kan väl inte slå fel?

Nej, den här var faktiskt riktigt god. Den smakar som en mörk lindor, men med kaffesmak som är tydlig utan att bli påträngande. Kombinationen mörk choklad och kaffe gör också att den inte blir så himla sötsliskig, vilket jag uppskattar!

Jag är beredd att gå så långt som att säga att denna är så pass god att jag skulle kunna tänka mig att köpa den igen. Det är nog det bästa omdömet som någon av smakerna har fått 😉

Lindt Lindor Kaffe

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *