Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Excellence Raspberry

Tidigare i år släppte även Lindt en mörk choklad med hallon. (Marabou Premium har ju haft en sedan många år tillbaka, läs recensionen här.) Av just den anledningen blev jag kanske inte jätteexalterad över Lindt Excellence Raspberry. Det kändes inte jättenytänkande utan snarare som någon form av chokladsortiments-kartell.

Marabou Premium Raspberry recenserade jag redan 2008 (för åtta år sen!!! HJÄLP!) och redan då tyckte jag att den kändes lite väl söt. Sedan dess har min chokladsmak dessutom utvecklats och jag har blivit ännu mer allergisk mot sötsliskigt trams. Och det är tyvärr precis i den kategorin som Lindt Excellence Raspberry faller. Jag inbillade mig att hallonen skulle tillföra en syrlighet och fräschör, men det blir tyvärr mest sliskigt. Samtidigt känns hallonen sura. Faktum är att jag nog inte alls förstår mig på frystorkade bär. Tyvärr.

Nej, detta var ingen hit och ni kan gott hoppa över den. Tack och hej!Lindt Excellence Raspberry

« »

2 kommentarer till “Lindt Excellence Raspberry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *