Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Gnaw Chokladkakor

Gnaw är ett brittiskt chokladmärke jag upptäckte ett tag sen som tillverkar främst superfina chokladkakor (de har även lite chokladdopp och knappar och sånt). Dessa kakor är toppen som present och jag är särskilt förtjust i deras s.k. ”dessertchoklad”. Vad sägs om smakerna Rocky Road, Banoffee Pie, Cherry Bomb eller Lemon Meringue?

 

Jag har själv smakat Lemon Meringue som är en vit choklad med smak av citron och toppat med marängbitar. Min nya grej på sistone har varit citronsmak på choklad, jag tycker det är så himla fräscht och gott. Denna choklad var väldigt ”citronig” men också väldigt söt. Marängbitarna kändes nästan som rent socker och det känns som om man hade kunnat vara utan.

Men om ni gillar lite sötare choklad eller vill ge någon en fin choklad i present så rekommenderar jag ändå Gnaw för smakerna sitter där de ska, även det inte är 97% finchoklad.

Gnaw chokladkakor

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *