Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

GB Oreo Sandwich

Det har ju inte varit världens bästa glassväder denna vår, men jag valde ändå att trotsa regnet och haglet och provsmakade GB:s nya glass Oreo Sandwich. Jag gillar ju verkligen Oreos i olika former (t ex fudge eller tryfflar) så denna kunde väl inte bli annat än en fullträff? Trodde jag.

Glassen är ungefär vad den låter som – vaniljglass blandad med Oreobitar och kräm, mellan två stycken gigantiska Oreo-kex.

Denna var på många sätt väldigt lik GB:s klassiska Sandwich: Några kex som inte smakar så mycket, och lite vaniljglass. En glass man gärna trycker i sig en het sommardag, men som vid närmare eftertanke kanske inte är så oerhört exalterande? Oreo Sandwich har kex som smakar långt ifrån choklad, och är ganska torra (till skillnad från vanliga sandwich vars kex brukar bli riktigt saggiga). Vaniljglassen är vaniljglass.

Här kan du läsa vårt tidigare inlägg om alla årets glassnyheter från GB!

Jag åt upp, och jag skulle göra det igen. Men det är inte en glass jag kommer drömma om på nötterna.Oreo sandwich

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *