Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Gococonuts Rich Chocolate Ice Cream

Jag snubblade över ett nytt glassmärke i affären häromveckan – Gococonuts! Gococonuts har funnits sedan 2014 och tillverkar glass som är helt växtbaserad och gjord på kokosmjölk. Älskar sådana här nya och roliga produkter. Jag valde såklart chokladglassen: Gococonuts Rich Chocolate. Choklad och kokos är ju en riktig favorit, så förväntningarna var minst sagt skyhöga.

Tyvärr blev jag ganska besviken på konsistensen. Den är inte alls sådär krämig och härlig, utan det blir nästan som en chokladsorbet. Choklad gör sig inte alls bra som sorbet – det blir alldeles för vattnigt. (Lite som chokladte.) Synd, för chokladsmaken i sig var väldigt bra och just rich.

Nej, det blir inget mer köp av denna, men jag lovar att fortsätta mina tester av nya spännande sorter!

Gococonuts Rich Chocolate

 

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *