Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Malmö Chokladfabrik Kaffekross

Malmö Chokladfabrik har precis släppt massor av nya smaker och bytt design på sina förpackningar. I samband med detta har vi fått chansen att testa loss på ett gäng av dessa! Vi har ju stött på Malmö Chokladfabrik på Chokladfestivalen vid några tillfällen, men egentligen inte smakat så mycket av dem. Så detta dök vi såklart ned i med stor entusiasm 🙂

Först ut är smaken Kaffekross – en ekologisk ”mörk mjölkchoklad” (55%) med krossade kaffebönor.

Chokladkakan är superdupertunn med fina rutor i ett ett lite spexigt mönster. Att raderna inte är raka gör det lite knepigare att bryta fina bitar, men eftersom chokladkakan är så tunn blir den ändå hyfsat lättbruten.

I chokladen är det krispiga krossade kaffebönor. Jag äääälskar krisp, och jag ääääälskar kaffe i choklad. Detta i kombination med den lyxiga chokladen gör denna choklad helt jävla underbar. Och chokladkakans tunnhet gör att bitarna slinker ned så himla lätt, man blir liksom aldrig mätt, man vill bara ha mer, mer och lite till och vips har man satt i sig hela chokladkakan.

MUMS! En av de bästa choklader vi recenserat på sistone. Ser verkligen fram emot att testa fler av Malmö Chokladfabriks choklader! *slurp*

Malmö Chokladfabrik Kaffekross Malmö Chokladfabrik Kaffekross

Ps. Vi är nog inte rätt personer att bedöma design – men jag gillar den nya randiga designen. Den är modern och stilren samtidigt som den är härligt sprallig.

Detta inlägg innehåller produktprover från Malmö Chokladfabrik, men alla åsikter om produkterna är såklart mina egna.

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *