Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chokladkebab på Papa Chubby’s

Härom veckan var foodtrucken Papa Chubby’s på besök i Gallerian i Stockholm. Papa Chubby’s har ett något ovanligt koncept: Pizzeria och Chokladkebab (som de kallar ”Choco Kebab”)!

Jag kunde såklart inte hålla mig utan var tvungen att testa 🙂 De hade fyra olika sorter på menyn:

Papa Chubby's meny med pizza och chokladkebab

Jag valde ”Total Basic” – choklad, chokladsås och grädde i crêpe. Inget krimskrams!

Total Basic Chokladkebab hos Papa Chubby's

Själva ”kebaben” är alltså chokladflarn som de hyvlar av en roterande stor och randig chokladklump (precis som vanlig kebab alltså). Men flarnen är hårda i konsistensen så det är ändå inte riktigt som vanlig kebab (och tur är kanske det).

Riktigt kul grej – Papa Chubby’s ska ha all cred för kreativiteten. Tyvärr blev det dock lite för sötsliskigt för min smak. ”Total Basic” hade dessutom en oförklarlig men stark Nutella-smak, trots att det inte skulle vara någon Nutella på. Men visst, det slank ned. Men det är inte så att jag önskade att jag köpt två, om man säger så.

Ps. Mitt nagellack på bilden heter för övrigt ”Hot cocoa”. Fint va? Matchar ju chokladen i alla fall 🙂

« »

1 kommentar till “Chokladkebab på Papa Chubby’s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *