Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Seed and Bean Coconut & Raspberry

Idag recenserar vi en till choklad från brittiska Seed and Bean, nämligen denna med kokos och hallon! Chokladen är vegansk och ekologisk och handgjord på kakao från småskaliga producenter. Och detta utan att vara hutlöst dyr! Ca 30 kr fick jag betala för 85g i min ändå hyfsat dyra matbutik.

Omdöme

Även denna choklad var tyvärr lite ”mjäh” tycker jag. Jag hittar inte riktigt chokladsmaken, som jag hade velat ha mycket kraftigare. Varför är den så mild? Smaksättningarna däremot är rätt välnyanserade och diskreta, de skulle nog gå riktigt bra ihop med en lite ordentligare chokladsmak.

Sammanfattningsvis: Jag vill verkligen älska Seed and Bean, för deras koncept är så fint och bra. Jag gillar att de använder kakao från småskaliga producenter, att allt är veganskt och smaksättningarna känns innovativa utan att vara alltför crazy. Men de få inte riktigt till det med chokladsmaken. Det behöver bli mycket mycket mer!
seed-bean-raspberry-coconut

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *