Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chocolero Crack Cocoa

Idag har jag provsmakat ett till snacks från Chocolero, nämligen Chocolero Crack Cocoa som är rostade kakaonibs dragerade i mörk choklad! Kakaobönan är ju ett riktigt superfood och innehåller typ hur mycket nyttigheter som helst. Antioxidanter, magnesium, fiber, järn, you name it.

Jag fullkomligt älskade dessa. Små smakrika snacks som är helt omöjliga att sluta äta. Krisp och härligt chokladig smak. De var inte söta utan bittra, men inte alls lika bittra som systersnackset Chocolero Crack Coffee som vi recenserade i förra veckan. Gott gott!

Ett riktigt bra mellanmåls-snacks – men tänk på att de faktiskt innehåller en del socker, 26 g per 100 g enligt innehållsförteckningen.

Chocolero Crack Cocoa

Mer choklad från Chocolero

Chocolero Crack Coffee

Detta inlägg innehåller produktprover från Chocolero/Limera AB, men alla åsikter om produkterna är såklart mina egna.

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *