Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

GB-glass: Årets nyheter 2017

För några dagar sedan släppte GB sina nyheter för 2017. Snart snart snart kommer sommaren?! Och vi har sammanställt de mest intressanta till er här! (Hela urvalet hittar du t ex på GB:s hemsida.)

Magnum Cookie Crumble

Vaniljglass med kaksmak och det klassiska Magnum-överdraget med kakbitar! Len glass och krisp, det blir inte bättre!

Magnum Cookie Crumble

Daim Lakrits

Min nyfikenhet på denna glass förvånar till och med mig själv! Men jag har nyligen börjat upptäcka storheten i att kombinera något sådär äckligt sliskigt (som Daim) med något sådär äckligt salt (som lakrits) och hur gott det faktiskt kan bli tillsammans. Ja denna ser jag fram emot med lite skräckblandad förtjusning! (Och man måste ju ge GB lite cred för deras trendkänslighet.)

Daim Lakrits

Magnum Double Coconut

Ni som har hängt med vet ju att jag ÄLSKAR kombinationen choklad och kokosnöt. Här har vi fräsch kokosglass i Magnum Double Chocolate-förpackning! Det vill säga omgiven av ett lager choklad, doppad i chokladsås och sedan paketerad i ett ytterligare lager choklad. Jag har riktigt stora förväntningar på denna, och jag hoppas för guds skull att den blir mer långlivad än Magnum Double Chocolate.

Magnum Double Coconut

Magnum Double Raspberry

Ja, om det är något jag ÄLSKAR mer än kombinationen choklad och kokos så är det kanske kombinationen choklad och hallon! Kan ha något att göra med att vi alltid köpte hem Hemglass-glassen Pralin när jag var liten. 🙂

Här har vi i alla fall hallonglass, doppad i Magnumchoklad, omsluten av hallonsås och därefter doppad i ytterligare ett lager Magnumchoklad.

Magnum Double Raspberry

Frågetecknet: Choice Vanilla & Chocolate

Sist och kanske rentav minst måste vi väl ändå nämna veganglassen, gjord på rismjölk. Det är verkligen kul att GB försöker, och det ligger helt rätt i tiden, men denna ser tyvärr riktigt trist ut (och har fått rätt dåliga recensioner). Men men, kanske värt ett provsmak ändå?

Choice Vanilla & Chocolate

Ja, som ni ser så är det mycket fokus på Magnum i år. Och till och med hela två fina varianter på Magnum Double! Riktigt kul och spännande tycker jag. Nu längtar man ju bara ännu mer efter vååååååååren så att man äntligen får anledning att sätta tenderna i dessa.

Vilken glass ser du mest fram emot att mumsa på i solen?

« »

2 kommentarer till “GB-glass: Årets nyheter 2017

  1. Ser fram emot att testa några av de nya glassarna,främst Magnum med kokossmak. Ett bra vårtecken när de släpps!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *