Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Magnum Double Raspberry

Jag var sjuk ett par dagar i förra veckan. Matt och yr låg jag på sofflocket och tyckte riktigt synd om mig. Så när Elena skickade en bild på Magnum Double Raspberry och lovordade den så bestämde jag mig för att pallra mig ned till närmaste 7-11 och se om den gick att få tag på. Och det gjorde den!

Ber på förhand om ursäkt för att jag använt en tråkig jäkla produktbild och inte tog en egen, jag orkade helt enkelt inte utan kraschade i soffan. Detta smakprov gjordes alltså mitt i någon slags feberyra.

Magnum Double Raspberry är en hallonglass, överdragen i choklad, doppad i hallonsås, doppad i ytterligare ett lager choklad. Den är lite mindre och lite dyrare än vanliga Magnums (såklart…).

Choklad och hallon är ju en klassisk kombo som är svår att inte gilla! Och så även denna. Det blir riktigt vårigt och fräscht. De syrliga hallonkomponenterna väger upp himla fint mot den mastiga chokladen. Jag tror detta är en glass som kommer tilltala en ganska stor del av folket, inte bara hardcore choklad-lovers som jag och Elena. Mycket lyckat och proffsigt gjort av GB!

Vad skulle man kunna klanka ned på då? Hm… Jo, den ena saken är väl att Magnum Double Raspberry är lite svåräten (som alla Magnum Double), det blir lätt ganska kladdigt med den där såsen som är mittemellan chokladskalen. Man får vara på sin vakt helt enkelt. Som chokladnörd tycker jag också att det blir lite väl mycket hallonsmak och lite lite choklad. Lite för syrligt, helt enkelt. Och avslutningsvis så stör jag mig lite på konsistensen på hallonsåsen. Den är lite tjock och inte riktigt jämnt fördelad över hela glassen, så i vissa tuggor blir det väldigt syrligt och i vissa inte alls. Ja, ni hör ju. Nu letar jag verkligen fel här!

Ja, detta var verkligen en fullträff och vi uppmanar alla att testa Magnum Double Raspberry!

Magnum Double Raspberry

« »

2 kommentarer till “Magnum Double Raspberry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *