Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Magnum Double Coconut

Förra veckan recenserade jag Magnum Double Raspberry (spoiler: GOD!), men jag har såklart också testat Magnum Double Coconut! Jag älskar ju choklad och kokos så detta borde bli en självskriven favorit… eller? *cliffhanger*

Magnum Double Coconut

Magnum Double Coconut 2

Magnum Double Coconut är en kokosglass doppad i choklad, doppad i chokladsås och sedan doppad i choklad igen. Som en Magnum Double Chocolate fast med kokosglass alltså.

Och de första tuggorna är AH-MAZ-ING. Det är sådär chokladigt och kokosigt och riktigt riktigt göttigt. Mastig choklad och kokos bryter av mot varandra himla fint alltså!

Men allt eftersom jag äter så blir dimensionerna mindre choklad och mer kokosglass, eftersom man ju liksom ”äter lite i förväg” på skalet (eller hur ska jag förklara det…). Och då tappar verkligen Magnum Double Coconut sin charm. Själva kokosglassen är nämligen inte särskilt god utan lite frän och trist.

Kokosglassen i kombination med choklad – fem tummar upp. Men det är helt enkelt inte tillräckligt mycket choklad på denna glass för att matcha upp mot kokosglassen.

Riktigt kul försök, men det är tveksamt om jag kommer köpa denna igen. Kul att ha testat och om jag blir bjuden kommer den absolut slinka ned. Men om jag får chans att välja så blir det Magnum Double Raspberry jag väljer istället.

« »

2 kommentarer till “Magnum Double Coconut

  1. Jag kände lite samma när jag testade den. Gillar verkligen kokos och tyckte först den var toppen.Men det blev liksom som fryst kokosmjölk efterhand chokladen försvann och jag blev lite besviken. Tänker dock testa den en gång till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *