Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Divine Dark Chocolate with Pink Himalayan Salt

Divine Dark Chocolate with Pink Himalayan Salt är en mörk (60%) choklad med bergssalt från Himalaya från den brittiska chokladtillverkaren Divine.

Jag har dragit mig lite för att recensera denna eftersom jag inte är superförtjust i choklad med salt. Jag har helt enkelt varit rädd att jag inte skulle göra den rättvisa.

Och nja, ska jag vara helt ärlig så föll denna mig inte riktigt i smaken. Jag förstår inte vad saltet ska tillföra till chokladen. Jag tycker kombinationen är konstig. Särskilt när det är en redan mörk och bitter choklad (när det är en ljusare och sötare choklad kan jag ändå logiskt förstå att det är bra att bryta av det söta med något salt).

Ja, jag känner mig lite uppgiven som ni kanske hör. Hjälp mig! Är det någon av er choklad- och saltälskare som har smakat denna? Och vad tyckte ni i så fall?

Divine 70% Dark Chocolate with Ginger & Orange

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *