Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie ’Wich

Det finns en ny Ben & Jerry’s sandwich-variant i stan, nämligen Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie ’Wich! Åtminstone så tror jag att den är ny, för visst är det bara Cookie Dough-sandwichen som har funnits förut? Hur som helst så har jag ju inte skrivit om denna i bloggen förut så det tänkte jag göra idag!

Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie ’Wich är alltså en sandwich med Chocolate Fudge Brownie-glass mellan två chocolate chip cookies.

Ben & Jerry's Fudge Brownie 'Wich

Ben & Jerry's Fudge Brownie 'Wich 2

Min glass var som ni ser lite isig och mosad och hade nog inte behandlats riktigt rätt, och det sänkte helhetsintrycket lite. Fy, 7-11!

I övrigt är denna precis vad den utlovar: Chocolate Fudge Brownie-glass mellan två chokladiga kakor. Chokladigt chokladigt chokladigt! Men det var faktiskt inte riktigt den halleluja-upplevelse som jag väntat mig. Chocolate Fudge Brownie-glassen kommer bättre till sin rätt i en vanlig bägare tycker jag, det blev nästan lite väl med chocolate chip cookiesen, som ju dessutom blir lite småsoggiga (precis som alla andra sandwich-glassar som säljs färdigmonterade). Men den slank ändå ned, och är absolut en glass jag kan tänka mig att äta igen om jag förpassas till GBs sortiment.

Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie ’Which får betyget 3 glassar av 5 möjliga, vilket betyder ungefär ”*axelryckning* visst, god, kan äta den igen, men kommer inte att längta efter den”.

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *