Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Les Grandes Dark Hazelnut

Les Grandes är en chokladserie hos Lindt som innehåller lite tjockare chokladkakor, och alla med nötter. Vad jag vet så finns den i tre varianter: vit respektive mörk choklad med mandel, och mjölk- respektive mörk choklad med hasselnötter. Idag recenserar vi den senare av dessa: Lindt Les Grandes Dark Hazelnut! Eller helt enkelt Lindts mörka tjocka choklad med hela hasselnötter.

Lindt Les Grandes Dark Hazelnut

Ni som hängt med ett tag vet ju att jag är ett stort fan av choklad med nötter i olika former, och särskilt mörk choklad med nötter. Det är liksom sött och lite rostat och lent och krispigt på samma gång!

Det är därför kanske ingen superöverraskning att även denna går hem hos mig. Mörk härlig och hyfsat lagom söt choklad (kanske skulle kunna vara liiiite mindre söt) med härliga hasselnötter. Som en flådigare och mindre sliskig variant av Marabou Schweizernöt,som ju är min allra bästa guilty pleasure-choklad.

Jag rekommenderar varmt Lindt Les Grandes Dark Hazelnut!

Lindt Les Grandes Dark Hazelnut 2

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *