Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ett besök på Choccywoccydoodah i London

Förra helgen var jag på weekend i London och snubblade helt oplanerat över denna butik, Choccywoccydoodah, som Elena skrev om i bloggen redan för 5 år sedan. Choccywoccydoodah beskriver sig själva som ”ett chocolateri fokuserat på konst och design, baserat i den bohemiska staden Brighton”. Idag finns de dels i Brighton, och i London.

Choccywoccydoodah i London har två våningar, med en butik på nedervåningen och ett café på övervåningen. Vi gick ett varv i butiken och tittade bara upp på cafét lite snabbt, tyvärr hade vi inte tid att stanna och fika eftersom vi behövde åka mot flygplatsen.

Och ja, grejorna i butiken var minst sagt bohemiska. Ganska märkliga faktiskt. Allehanda chokladskapelser föreställandes hundar, skor, tårtor och andra crazy skapelser. Allt väldigt märkligt och som sagt bohemiskt.

 

Det var nog inte riktigt min stil, lite för bohemiskt och flummigt kanske, så det blev inget köp eller så. Men kul att se ändå!

Choccywoccydoodah
Choccywoccydoodah 2
Choccywoccydoodah 3
Choccywoccydoodah 4
Choccywoccydoodah 5

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *