Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Presenttips

I en kommentar fick jag en länk till detta inlägg, där bloggerskan gjort egna praliner och jag tänker att det måste ju precis som hon skriver vara den perfekta presenten! Det ska jag nog dra till med nästa gång jag har idétorka.

Jag har aldrig gjort egna chokladpraliner (fy skäms) men hon skriver att det var lätt så det kanske man skulle försöka sig på? Tyvärr är jag varken förtjust i mandelmassa, marsipan eller nougat men det måste väl gå att göra utan?

Langa era bästa pralinmakar-tips och -recept så kanske jag får arslet ur vagnen någon gång!

« »

1 kommentar till “Presenttips

  1. Klart det går att göra praliner utan mandelmassa, marsipan eller nougat. Gör tryffel i dem istället 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *