Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

SIA: Världens Glass Glace Santander Cacao


Chokladgräddglass med krossade chokladbönor. Mmmm, är mina första ord – det smakar ljuvligt. Chokladsmaken är kraftig och klar, och de krossade chokladbönorna adderar lite extra spänning i precis lagom dos!

Kommer absolut köpa denna igen. Rekommenderas!

« »

3 kommentarer till “SIA: Världens Glass Glace Santander Cacao

  1. Den glassen verkar god! 🙂
    Angående kärleksmumsen… Ja, de blev rätt låga men jag tyckte inte att det gjorde något. Sen blev de ju säkert lite låga eftersom chokladbitarna "tynger ner". Sen beror det ju naturligtvis på hur stor långpanna man har, alla är ju inte lika stora. Min långpanna är rätt stor så antagligen är det därför.
    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *