Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Tips från coachen

Häromdagen i min lokala matbutik var där en representant från Candykings Premiyum som lät oss provsmaka två praliner var. Det var ju självklart en väldans trevlig överasskning, ty det enda som är bättre än choklad är gratis choklad. Premiyum tycker jag egentligen är rätt trist och b, inte alls lyxchoklad vilket de tycks utge sig för. Men mannen som var där var extremt duktig och kunnig och berättade en del om de olika sorterna, kakaohalter i tryfflar, et cetera. Men det bästa av allt var att han hade ett grymt tips:

Ni vet Lindt Lindor-kulor. De är ju riktigt goda, speciellt de mörka. En påse á 170g kostar oftast minst 40 spänn. Men Lindor-kulorna finns även i Premiyums lösviktssortiment, som då kostar 19,90 hektot (oftast). Ett tips från coachen till de som gillar Lindt Lindor-kulorna helt enkelt!

« »

2 kommentarer till “Tips från coachen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *