Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Vinn en årsförbrukning av Lindts Mousse au Chocolat

 

I höstas skrev jag ju ett inlägg där jag hyllade Lindts Mousse au Chocolate, och de är fortfarande en av mina favoritchoklader. Så jäkla gott!! (Ursäkta svordomen.)

Nu finns det en tävling hos Lindt där du kan vinna en Årskonsumtion av just Lindt Mousse au Chocolate. Undrar just hur mycket en årsförbrukning är? ;P Står längst ned att vinstvärdet motsvarar ca 2000:- kr. Hur många chokladkakor blir det, strax under 100? Det är mycket choklad…

För att vinna ska du svara på en fråga samt hitta på en ny smak! Jag känner mig helt okreativ och oinspirerad just nu, kan inte någon komma på något bra så att jag kan vinna tävligen? 😛www.teststarter.com
LX0-102

« »

2 kommentarer till “Vinn en årsförbrukning av Lindts Mousse au Chocolat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *