Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Marabou Polka

 

Domens tid har kommit… dun dun dun. Vad tyckte jag egentligen om Marabou Polka?


Jag har hört mycket om denna de senaste veckorna, så ett som är säkert är att Kraft Foods verkligen lyckats i sin marknadsföringskampanj. Vad som gjorde mig ännu mer nyfiken är att jag nog inte hört någon som inte tyckt den var god! Marabou Polka har lovordats av allt och alla.

 

I sin pressrelease skriver Kraft Foods mycket om kombinationen av två svenska favoriter, och säger sig ha skapat någon slags ursvensk choklad. Och jag förstår verkligen tanken. Det är vid tanken kanske en otippad kombination, men de lite mint-iga polkagrisarna går mycket väl ihop med mjölkchokladen, och den känns faktiskt väldigt patriotisk. Jag gillar’t! Mycket bra gjort av Marabou.

 

Jag har just ätit upp sista biten och är enormt sugen på mer. Överväger att SPRINGA bort till Ica som stänger om 17 minuter ^^

 

 

Marabou Polka får en tumme upp! Hade jag haft tre händer hade det varit två tummar upp, osv.


Så, står ni där i mataffären och ska välja dagens chokladkaka så tycker jag definitivt ni ska våga er på en Marabou Polka. Dock slår den inte riktigt min very very very favourite Marabou Digestive. Där kan vi snacka himmelrike.

 

 

En suddig bild jag tog. Men hey, det här är en chokladblogg, ingen fotografiblogg.

« »

9 kommentarer till “Marabou Polka

  1. Alltså.
    Du som är chokladbloggare borde ha smakat Marabous mintkrokant, eller hur? Den har ju funnits i år och dagar, sen urminnes tider! Och grejen är att den smakar nästan exakt likadant som polkachokladen. Knappast något nytt. God är den förvisso, men inte originell alls. Dock verkar ju Kraft Foods ha lyckats i sin marknadsföring som du sa, för varenda en går ju runt och tuggar på en polkachoklad these days xD

  2. marabous mintkrokant är ju bara sååå mycket godare än polkan. Hur har alla missat den???
    Blev väldigt besviken på polkan faktiskt. Den är som en misslyckad mintkrokant, kommer inte riktigt hela vägen fram…

  3. Visst är polkachokladen god, och Marabou Digestive kan man ju nästan anse som nyttig… Jag gillade också Marabou Amigo – hette den väl – men den finns visst inte längre.

  4. Jag är inte alls förtjust i Marabou Polka. Föredrar mintkrokanten, fast den bästa är Fazer Marianne (chokladkakan) !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *