Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Oh noes!!!

Fick en kommentar om att det tydligen skulle vara chokladbollens dag idag. Det hade jag ingen aning om? Men efter lite efterforskningar visar det sig att det faktiskt var igår??? Det är ju ingen officiell dag direkt så finns lite olika datum, men 11 maj verkar vara den mest utbredda.

 

Jahapp. Jag borde seriöst typ få sparken som chokladbloggare som missade detta.

 

Åt ni chokladbollar igår?

« »

3 kommentarer till “Oh noes!!!

  1. Hej! Det var jag som skrev kommentaren om Chokladbollens Dag:) jag har också kollat på nätet, och fick veta lite olika datum, de flesta mellan 9-11 maj. Jag hade dock ingen tid åt att göra chokladbollar igår och flyttade dagen till idag, hehe:P det borde jag nog ha skrivit när jag tänker efter…men du kan ju ta igen det imorgon;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *