Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Vinn en årsförbrukning av Ballerina Kladdkaka

Hos Ballerina.se pågår just nu en tävling där du kan vinna en årsförbrukning av Ballerina Kladdkaka. Det går ut på att du ska ladda upp en bild eller en film där du visar hur du doppar kakan för bästa smak. En vinnare dras varje vecka så man har ganska stor chans! Jag hade definitivt varit med om jag bara inte varit så lat… Tävlingen pågår till den 30 maj.

Jag har inte smakat Ballerina Kladdkaka (skäms!) men jag har hört att den är god. För övrigt funderar jag på hur stor en årsförbrukning är? Ett om dagen = 365 paket? Haha 😛 Vad tror ni?www.teststarter.com
HP0-P21

« »

3 kommentarer till “Vinn en årsförbrukning av Ballerina Kladdkaka

  1. Jag tycker att den var ganska god om man doppade den, men annars tycker jag att den var ganska tråkig. Visst, krämen var ganska mustig i smaken, men själva kexet smakade inte särskilt mycket… 😛

  2. Jag dricker inte mjölk och har därför inte doppat kakan så jag kanske inte ska yttra mig men jag tyckte inte den var nåt jämfört med riktig kladdkaka. Då är chokladballerina godare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *