Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Cloetta Pops Crunchy

Kan inte hitta en proper bild eller information om dem någonstans, så jag fick ta en egen bild. Finns inte ens på cloettas hemsida.

Igår vad jag och kollegan på biograf, och kollegan hade då med sig kexchoklad i minipåse och dessa crunchies. Jag fick dem sen, då kollegan tydligen inte uppskattade dessa.

Det ska vara ”chocolate covered pops with a salty twist”. Smakar ganska gott, fram till den ”salta twisten”. Den kommer allra sist mitt i all choklad. Har aldrig varit ett fan av att blanda choklad och salt. Men det är inte så mycket att det förstår godiset, för nu har jag snart ätit upp hela påsen.

Betyg: 3/5

« »

2 kommentarer till “Cloetta Pops Crunchy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *