Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

McFlurry Daim Orange

bild från Mcdonalds facebooksida

Hitta inget fakta på hemsidan, men när jag var inne på Donken senast och skulle gå på toaletten, såg jag att de hade en ny McFlurry. Fick aldrig tillfälle och smaka, så jag vet inte om det är apelsinchoklad eller någon annan form av apelsin. Verkar dock som en ganska fräsch idé.

Någon som smakat?
« »

4 kommentarer till “McFlurry Daim Orange

  1. Smakar lite som marabous apelsinkrokant som tidigare nämnts, så gillar man den kombinationen gillar man glassen. Jag tycker den var fantastiskt god 🙂

  2. Det är inte apelsinchoklad, utan det är vanlig krossad daim och sedan någon form av apelsinsås på. Men smakar lite som marabou apelsinkrokant, det kan jag hålla med föregående talare om. Förutom att det är daim då, så lite knäckigare. Riktigt god!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *