Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Tips!

Jag skrev om chokladbollsglass för ett tag sen, och har sen dess inte hört så mycket om det, eller sett den någonstans. För er som bor i Stockholm kan jag meddela att jag har sett glassmaken i Kungsan i kiosken där bredvis Friday´s. Hade tyvärr inte möjlighet att smaka då, men ämnar att göra det snarast…

« »

3 kommentarer till “Tips!

  1. Jag åt delicatobollglassen i lördags! Lite utav en besvikelse, bitarna av chokladbollen som skulle vara i märktes knappt. Själva glassen smakade dock exakt som chokladbollen gör, moccasmak.

    Åt även dammsugarglassen, den var toppen! Mycket bättre och dessutom grymt god. 🙂

  2. Marabou har fått in massa nyheter nu! Sett eller smakat dem ännu?:) har bild uppe på min blogg:) vad sägs om marabou med kokos och banan;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *