Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Nyheter från Marabou

Vi har bl a Marabou Sensation Strawberry Cheesecake och Blueberry Milk, samt Marabou Caribbean med kokos, vad jag har förstått. Tråkigt att Marabous hemsida inte uppdaterar så bra, för de har inte skrivit något om dessa. Personligen är jag väl lite intresserad av jordgubbs-cheesecake-kakan, resten känns inte särskilt spännande faktiskt.

Ska leta fram lite bra bilder för er 😀
« »

3 kommentarer till “Nyheter från Marabou

  1. Hittade ÄNTLIGEN blueberry milk i min butik igår! Är verkligen löjligt förtjust i blåbär, men jag blev lite besviken. den söta, runda blåbärssmaken kom inte riktigt fram, tycker jag. Har ni testat den här? Jag hittade inget sånt inlägg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *