Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ben & Jerry light och low fat

Japp ni såg rätt. På bl a den här sidan finns massa low fat-varianter av B&J.  Bl a Cherry Garcia och Chocolate Fudge Brownie. Kan ändå tycka det är lite kul för dem som kanske inte vill smälla i sig glass såhär på sommaren och vill ha något alternativ. Sedan vet jag inte om hur det smakar, ryktet säger att light-glass i allmänhet smakar ****.

Visste ni om detta, någon som vet om man kan köpa i Sverige?
bild från samma hemsida
« »

5 kommentarer till “Ben & Jerry light och low fat

  1. detta va väl ändå löjligt.. varför snåla till den goaste glassen som finns?

    go calories or go home! 😉

  2. Jag har aldrig hört talas om det tidigare, men för min del tycker jag det är kanonbra! Men däremot så undrar jag… hur light är det egentligen? Det måste fortfarande innehålla ganska mycket kcal, och precis som du säger, frågan är om det smakar så bra?

  3. Ja jag har hört/läst om det tidigare och så har jag sett det när jag var i USA. Men jag tror inte att det finns att få tag på i här hemma i Sverige :/.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *