Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Nyttiga chokladbollar?

Colorsplash tipsar om hur man kan göra nyttiga chokladbollar – det involverar sesamfrön och linfrön och grejer. Jag är sugen på att prova för att döva mitt dåliga gottegrissamvete, men jag är högst skeptisk. Minns ni hur det gick när jag skulle baka ”nyttiga” muffins? Tror det är bäst att resignera.

Vad tror ni om sådana här ”nyttiga” recept?

« »

3 kommentarer till “Nyttiga chokladbollar?

  1. Ska jag äta något gott så äter jag helst något extra gott och bakar med alla onyttiga ingredienser ^.^ Jag kör all in när jag väl ska äta sött ^.^ Därför undviker jag recept som liknar ovan och om jag är sugen på något gott, men vill slippa det onyttigutan det onyttiga så hittar jag på något som från början bara innehåller nyttigheter. Många nyttiga saker är faktiskt också goda och mörk choklad är ju bra sägs det och kan användas till mycket 😉 Bär med smält mörk choklad på till exempel är enkelt och inte helt fel 🙂

    Detta har jag insett efter att också försökt göra recept nyttigare med misslyckade resultat xD Så nu kör jag antingen supergott och superonyttigt eller supergott och nyttigt, inga mellanting 🙂

  2. Därför undviker jag recept som liknar ovan och om jag är sugen på något gott, men vill slippa det onyttigså hittar jag på något som från början bara innehåller nyttigheter.

    Ska det ju stå 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *