Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Choklad med kexchokladbitar

Cloetta ska lansera en choklad med bitar av kexchoklad!

Vad tror ni om detta? Jag tror det kommer bli riktigt gott; kan bli kul att ha som alternativ till t ex Marabou Digestive.

I samband med detta görs en (enligt mig något töntig) kampanj där konsumenterna ska vara med och döpa denna nya kreation – ska den heta chokladkexchoklad eller kexchokladchoklad? Två starka tv-profiler kommer att ”bråka” om detta i en stor lanseringskampanj.

Inte för att vara negativ… men jag tycker inget av namnen är särskilt bra; de är för långa och känns nästan som att säga ”sex laxar i en lax-ask”. Chokladen däremot är jag riktigt sugen på; jag gillar kexchoklad och jag gillar choklad så det här kan knappast bli fel!

« »

3 kommentarer till “Choklad med kexchokladbitar

  1. Supergod choklad! Påminner lite om sportlunch (vilket jag gillar!), fast med ännu mer choklad. Man får det krispiga från kexchokladen plus mer smarrig choklad. Detta är definitivt en ny favorit för mig.

    Och jag gillar faktiskt det krångliga namnet! Lite kul. Tycker att den borde heta kexchokladchoklad. Det är ju vad det är! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *