Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Gateaus Tre Tryfflar

Kikade i arkivet och insåg att vi aldrig förut skrivit om Gateau vilket är enormt märkligt eftersom det är ett chokladhimmelrike av högsta klass! Elena beskrev stället som följer:

”DE HAR TILL OCH MED GODARE CHOKLADTÅRTOR ÄN CHOKLADFABRIKEN!”

Vilket är ett fantastiskt betyg, för som alla vet så är vi ju smått besatta av typ ALLT som Chokladfabriken gör. Vet faktiskt inte varför vi inte kommit oss för att ta en närmare titt på deras chokladutbud än, men detta måste det bli ändring på! Här kommer därför recension av deras Tre tryfflar, som är ett paket innehållande tre olika sorters chokladtryfflar – mörk choklad, mjölkchoklad och vit choklad.

Den mörka tryffeln är riktigt mörk och det känns att kakaohalten är riktigt hög. Den vita och mjölkchokladen är sötare, men gemensamt för alla är att de är så otroligt krämiga och lena och… ja. Det är choklad. På hög nivå. Jag gillar att de inte blandat in något krimskrams med massa konstiga smaker; det är ju alltid de vanliga tryfflarna som är godast!

Gateau har ganska hög prisnivå om jag minns rätt, så det här är kanske ingenting jag unnar mig särskilt ofta. Men man får också vad man betalar för…« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *